Ajuntament de Portell

Lunes, Junio 17, 2013 - 19:00
Neva a Portell
28/04/13 9h Des de la matinada està nevant a Portell. Hi ha neu a la carretera, teulats i carrers. Hi ha problemes per arribar al poble. Molt de compte si circuleu per les Cabrilles, la Creu del Gelat o la pista de Vilafranca

28/04/13 9h Des de la matinada està nevant a Portell. Hi ha neu a la carretera, teulats i carrers. Hi ha problemes per arribar al poble. Molt de compte si circuleu per les Cabrilles, la Creu del Gelat o la pista de Vilafranca

-Estat de les carreteres: DGT. CLIC AQUI

Predicció del Temps de Melchor Rovira, professor de l'Ies de Vilafranca

Diumenge 28: Cel tapat. Durant la nit de dissabte a diumenge es posarà a nevar i nevarà fins que la cota de neu puge i aquesta neu es transforme en pluja, que será més o menys cap al migdia, després continuará plovent. En funció de com varie aquesta cota de neu es pot acumular més o menys gruix, peró potser es passen els 5 cm. Temperatures més baixes, les máximes no arribaran als 5°C.Vent fluix a moderat de gregal.

Propers dies: Dilluns estará tapat i plourá de forma feble a moderada, puntualment forta i amb tempesta. Aquesta inestabilitat continuará fins dimecres o dijous de la propera setmana, amb més sol als matins peró tronades sobretot de vesprada no tant importants com les de diumenge o dilluns. Les temperatures pujaran un poc peró continuaran baixes.

-Comunicat del Consorci Provincial de Bombers

La Conselleria de Governació té activada la preemergència nivell taronja per temporal marítim a tot el litoral de la província de Castelló, així com per temporal de neu a tot l'interior.

Segons la previsió d'Aemet la major intensitat del temporal marítim es centrarà entre les 13h i les 22h de demà diumenge, amb vents de Nord i Nord-est de força 7 a 8 amb mar grossa o molt gruixuda. A la zona del litoral sud s'espera maregassa amb àrees de molt gruixuda i onades puntuals de fins a 5m d'alçada.

També està activada la preemergència per nevades amb acumulacions de fins a 5 cm de neu a tot l'interior de la província des d'aquesta matinada i fins a últimes hores de demà diumenge. La cota de neu se situarà a partir dels 1000m. baixant puntualment al voltant dels 900 m.

DISPOSITIU:

Pel que fa a la preemergència per nevades, el Consorci de Bombers té activat l'operatiu de nevades per fer front a qualsevol incidència derivada per acumulació de neu.

15 màquines llevaneu.
5 vehicles saler.
Parcs de Bombers de Benicarló, Orpesa, Nules i Sogorb.
URM (Unitat de Rescat de Muntanya).
Parcs de Bombers voluntaris de Morella, Benassal, Llucena i Onda.
13 Parcs Rurals amb les seves respectives Brigades d'Emergència de la Generalitat.
Maquinària pesada amb 3 pales carregadores i una fresadora.

Lu Ma Mi Ju Vi Do
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Portal desarrollado con Drupal