Ajuntament de Portell

Abastiment d'aigua a Portell
Dissabte, Octubre 5, 2013 - 18:45
Portell automatitzarà els dipòsits per millorar l'abastament d'aigua. La xarxa ja arriba des de juliol a les masies i granges.
L'Ajuntament de Portell porta anys dedicant recursos per configurar un sistema que pugue assegurar l'abastament d' aigua al municipi ia les granges i masos del terme municipal . L'alcalde de la localitat, Álvaro Ferrer , ha assenyalat que des del passat mes de juliol l'aigua arriba a les masies habitades i granges del terme municipal . D'aquesta manera ja no tenen problemes de proveïment.

Ara l'Ajuntament de Portell va a executar una actuació que permetrà la connexió automàtica entre tots els dipòsits i pous de la localitat . 

 

D'aquesta manera el sistema permetrà regular íntegrament el l'abastament i la utilització d'un o altre dipòsit en funció del seu ompliment. A més es regularà l'aprofitament de les deus naturals i es determinarà automàticament quan és necessari extreure l'aigua dels pous . El consistori destinarà fons de compensació eòlica per a executar aquesta actuació .

 

Ferrer ha incidit que l'objectiu és garantir el subministrament per a la població , garantir especialment a l'estiu quan s'incrementa el nombre d'habitants i possibilitar que les activitats agropecuàries de la localitat tinguin el subministrament garantit .

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
Portal desenrotllat amb Drupal