Ajuntament de Portell

Gastronomia

Coincidix amb la cuina típica dels pobles d’interior de la província de Castelló. Destaca el “recapte” tipus d’olla del mestrat, la carn abundant i de qualitat com les xulles de corder, totes les parts el porc, “puntals de carn”,… I també és apreciat l’embotit: “botifarres de seba i arròs”, botifarra negra, la birla, xoriços,… Sense oblidar-nos dels dolços: mantegades, ametlades, rossegons,…

Dl Dm Dx Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
Portal desenrotllat amb Drupal